Yale

Future låsesmed

Med Yale Doorman slipper du å tenke på nøklene. Åpne enkelt med en kode i stedet. Du kan til og med bruke din smarttelefon til å styre din Yale Doorman og ha kontroll på hjemmet ditt. Du får umiddelbart varsling når barna kommer hjem fra skolen og kan slippe inn besøkende selv om du ikke er hjemme.

Yale doorman

Yale dørkamera

LEn  elektronisk dørkikkert  viser et levende bilde av personen som står utenfor døren din. Det gir deg trygghet ved at du kan identifisere besøkende og personer med potensielle uærlige hensikter. Det finnes flere varianter; blant annet med støtte for å lagre bilder og videoer på minnebrikke. Hvorfor skal man velge en elektronisk dørkikkert med display? Her er to eksempler: Barn rekker ikke opp til et vanlig kikkhull. Med denne løsningen  ser de enkelt hvem som er utenfor på displayet. Eldre ser ofte dårlig gjennom en tradisjonell dørkikkert. Med en elektronisk variant vil et display vise hvem som står utenfor.

Yale dørkikkert

Har du en doorman montert så sjekk linken over hvis du opplever feil, vi rykker gjerne ut og hjelper deg skulle det være nødvendig.

Montering doorman

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse