Porttelefon

Gode grunner til å innstallere porttelefon:

Å installere en porttelefon har flere fordeler. Først og fremst øker det sikkerheten, da det gir beboere kontroll over hvem som får tilgang til bygningen. Det bidrar til å hindre uautorisert adgang og reduserer risikoen for kriminelle handlinger som innbrudd eller hærverk. Porttelefoner legger også til rette for en enklere og mer effektiv måte å administrere tilgang til bygningen på, spesielt i flerleilighetskomplekser eller bedrifter. Videre kan det bidra til å forbedre kommunikasjonen mellom beboere og besøkende, noe som skaper et tryggere og mer samfunnsorientert miljø. Til slutt kan det også øke eiendommens verdi og appell for potensielle kjøpere eller leietakere, da det viser et engasjement for sikkerhet og beboernes komfort.

 

JO – SYSTEMET

JO-serien er et porttelefonsystem spesielt tilpasset eneboliger og mindre bedrifter/institusjoner.

Her kan man velge mellom svarapparat med innebygget Wifi og 7 tommer touch-skjerm for samtlige funksjoner, eller standard video svarapparat med betjeningsknapper. Det kan også tilknyttes 1 video biapparat i tillegg til hovedapparatet.

Vi tilbyr selvsagt andre typer og merker og tar service/reparasjon på alle merker.

Bestill en gratis befaring så finner vi ut av det.

 

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse