Låsesmeden hjelper deg

Adgangskontroll
Har du behov for å reparere eller forbedre sikkerheten i din bolig?

Enten du trenger nye nøkler, sikkerhetslåser, dørhåndtak eller andre lås- og beslagsprodukter, er vi her for å hjelpe. Vår servicebil er utstyrt for å utføre reparasjoner og oppgraderinger som styrker sikkerheten i private boliger, enten du bor i enebolig, har en leilighet i et borettslag eller et sameie. Våre tjenester inkluderer:

– Bytte av Sylinder og Nøkler på Alle Typer Dører:

 Vi er eksperter på å oppgradere og bytte ut sylindere og nøkler for alle typer dører, og vi sikrer at kun du har kontroll over adgangen til ditt hjem.

– Montering av Sikkerhetslåser/Nattlåser:

 Vi installerer høykvalitets sikkerhetslåser og nattlåser for å forsterke dørers sikkerhet, både for inngangsdører og andre viktige områder i boligen.

– Sikring av Vinduer og Verandadører:

 Vi sørger for at alle vinduer og verandadører er sikret, slik at du kan ha full trygghet i ditt eget hjem.

– Oppgradering til Forsikringsgodkjente Løsninger:

Vår ekspertise inkluderer å oppgradere hjemmet ditt til å møte forsikringskravene, slik at du kan nyte godt av reduserte forsikringspremier.

– Installerer Nøkkelfrie Løsninger:

 Vi tilbyr moderne nøkkelfrie løsninger for enkel og sikker adgang til hjemmet ditt.

– Installasjon av Dørkikkert og Porttelefon:

Øk sikkerheten ved å installere dørkikkert og porttelefon, slik at du alltid vet hvem som ønsker adgang til ditt hjem.

– Reparasjon av Porter og Oppgangsdører i Bygårder:

 For bygårder og flerfamilieboliger, tar vi oss av reparasjon av porter og oppgangsdører for å sikre fellesskapets trygghet.

Et viktig spørsmål å stille deg selv er om du har kontroll på nøklene til hjemmet ditt?

Nordmenn er kjent for å være blant Europas mest mobile befolkninger, og det er ikke uvanlig at en person flytter tre ganger i løpet av livet. Mange leiligheter har vært utleid med hyppige leietagerbytter før de blir solgt. Som ny eier har du sjelden oversikt over hvem som har nøkler til ditt hjem. Derfor anbefaler vi at alle sylindere og nøkler byttes før innflytting, for å sikre din families trygghet og beskytte dine verdier.

Har du en større eiendom? Da trenger du en Serviceavtale.

Vi tilbyr skreddersydde serviceavtaler for større eiendommer, som gir jevnlig vedlikehold og oppgraderinger for å sikre kontinuerlig trygghet. Ta kontakt med oss for å skreddersy en avtale som passer dine behov og sikrer langvarig sikkerhet for din eiendom.og oppfylle krav til garantier og ikke minst krav til brann og rømning

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse