Salto adgangskontroll

Salto

Enkel og rimelig adgangskontroll som lar deg fokusere på bedriften din.

I dagens verden prioriteres sikkerhet i økende grad for eiere, brukere og besøkende av industrielle, offentlige kontor-, kommersielle og infrastrukturanlegg. Moderne adgangssystemer må være opp til kravene fra et betydelig antall mennesker som kommer inn og ut av disse fasilitetene – noen ganger 24/7 – alle kvalifiserer for forskjellige adgangsnivåer – ansatte, ansatte, besøkende, leverandører, leveransepersonell og kunder.

Med innovative, enkle-å-installere og kabelfrie løsninger som integreres i andre byggdministrasjonsplattformer, hjelper SALTO kommersielle virksomheter av alle typer og størrelser med å modernisere og forenkle adgangsadministrasjon samtidig som det reduserer kostnader, optimaliserer prosesser og sikrer verdifulle eiendeler.

SALTO elektroniske adgangskontrollsystemer er løsningen fra det 21. århundre. Vi kombinerer høye nivåer av områdesikkerhet – finjustert til individuelt nivå – med fleksibilitet, enkel styring og prosess- og kostnadsoptimalisering for bedrifter av alle typer og størrelser.

HOVEDFORDELER

  • Ledningsfri teknologi betyr at du kan sikre eiendommer – inkludert glassdører med aluminiumsramme som ofte finnes i kommersielle bygninger – uten å koble til dyr strøm og datakabler.
  • Eliminer mekaniske nøkler og forbedre sikkerheten ved å gi eller tilbakekalle adgang til brukere i systemet umiddelbart.
  • Overvåke og administrere adgangshendelser 24/7 i sanntid.
  • Balanser sikkerhet og bekvemmelighet, administrer adgang til flere nettsteder på en enkelt, fleksibel plattform.

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse