Service på ditt dørmiljø

Har du behov for å reparere, eller forbedre sikkerheten i din bolig ? Det kan være du trenger nye nøkler, sikkerhetslås, dørhåndtak eller andre lås- og beslagsprodukter.
Vår servicebil utfører reparasjoner og oppgradering av sikkerheten i private boliger – enten du bor i enebolig, eller har leilighet i borettssalg  eller sameie.  Vi utfører:
 
  • Bytte av sylinder og nøkler på alle type dører.
  • Monterer sikkerhetslåser/nattlåser.
  • Sikrer vinduer og verandadører.
  • Oppgraderer deres hjem til forsikringsgodkjente løsninger.
  • Installerer nøkkelfrie løsninger.
  • Installasjon av dørkikkert og porttelefon.
  • Reparasjon av porter og oppgangsdører i bygårder.
  •  
Et viktig spørsmål er om du har kontroll på nøklene til hjemmet ditt ? Nordmenn er ett av Europas mest flyttende folk. I snitt flytter en nordmann 3 ganger i løpet av livet. Mange leiligheter har vært utleieleiligheter med hyppig bytter av leietagere før de selges. Du som ny eier har sjelden kontroll over hvem som har nøkkel til ditt hjem. Derfor anbefaler vi at alle sylindere og nøkler byttes før innflytting, for å sikre familie og verdier.
 
Har du større eiendom trenger du en Serviceavtale
 
Lås, nøkler og adgangskontroll er noe de fleste av oss regner med bare skal fungere. Alltid – hele tiden.
Vi gjennomgår etter avtale med dere mekanisk låsing, dørautomatikk adgangskontroll og porttelefon.
Selvsagt kan vi kontrolere andre komponenter også men det kan vi prate om.
Ved og inngå en serviceavtale sikrer du deg at tingene alltid virker og du får rapporter om hva som er utbedret og hva som må skiftes.
Og ikke minst ivareta rømmning og krav til vedlikehold av sikre rømningsveier.


Ellers kan vi vise dere mer på siden om verdiskap eller hvis uhellet er der hjelper vi deg inn, Men ønsker du mer informasjon så send oss gjerne noen ord her.

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse