Låst deg ute?

Har du mistet nøkkelen eller låst deg ute?

Venter på låsesmedenVi vet at det er lite som er så fortvilende som stå foran en låst dør og ha mistet nøkkelen. Ved å ringe låsesmeden trenger du verken klatre inn verandaen, knuse et vindu eller vente ute i kulden. Vi rykker ut og hjelper deg med innlåsing både på dagtid og utenom normal arbeidstid dersom det trengs.

 

HVOR MYE KOSTER EN UTRYKNING?

Hvor mye en utrykning vil koste avhenger selvfølgelig av hva problemet er.

Her er et par eksempel:

 

 DU HAR MISTET NØKKELEN

En utrykning uten installasjon av ny lås koster rundt 2400 kroner. Arbeidet med å få opp døren tar som regel en halvtime til én time avhengig av typen lås. Er låsen av svært god kvalitet vil dette mest sannsynlig resultere i at den ødelegges. 

UTRYKNING MED INSTALLASJON AV NY LÅS

Om utrykningen resulterer i at du må bytte låsen, vil prisen også variere noe basert på hva slags lås du skal ha installert. Prisen for vanlig sylinderlås ligger på 1000 kroner, sikkerhetslås koster fra 2500 kroner.

Arbeidet koster 2400 kroner på dagtid, 3800 utenom normal arbeidstid.

Ønsker du en elektronisk dørlås som kan være en god løsning. Pris for produkt og montering koster rundt 4900 kroner, med forbehold om at monteringen foregår i normal arbeidstid.

 

 

 

 

 

Vi bruker informasjonskapsler for å få nettstedet vårt til å fungere ordentlig, tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner knyttet til sosiale medier og analysere trafikken vår. Vi deler også informasjon om din bruk av nettstedet vårt med våre partnere innenfor sosiale medier, reklame og analyse